Individueel traject ZIJN.

ZIJN.

Je voelt je gejaagd, je agenda staat vol en je gaat maar door en door. Je gaat van afspraak naar afspraak en hebt geen tijd voor jezelf. Je voelt een enorme druk op je schouders en je zit constant in je hoofd. Je ademhaling zit hoog en je ervaart veel onrust in je lichaam. 

 

Het allerliefste wil je ruimte voor jezelf, ruimte om weer op ‘adem’ te komen. 

De reden dat je maar door blijft gaan, is omdat je jezelf niet toestaat om stil te staan. Je bent alle ballen hoog aan het houden en gaat er zelf volledig aan onderdoor. Je kunt niet meer voelen waar JIJ behoefte aan hebt en bent volledig uit verbinding met jezelf. 

Dit is wat jou te doen staat:

– De regie over jouw leven weer in eigen handen nemen.

– Jezelf op nummer één zetten, goed voor jezelf zorgen, zodat je ook goed voor de mensen om jou heen kunt zorgen.

– Kiezen wat voor jou belangrijk is.

– Ruimte innemen om in te checken bij jezelf en te ademen.

– De verbinding met jezelf herstellen.

In dit individuele traject ZIJN. wordt dit jouw realiteit.

 

'De zachtheid en liefde voor mezelf'

‘Wow, wat een reis! De bewustwording van en door de adem, maar ook van mijn eigen gedachten. Vertrouwen in mezelf, meer bij mezelf mogen blijven in mijn keuzes. De zachtheid en liefde voor mezelf. En de rust die ik nu ervaar. 

Renske is een liefdevolle aanwezige coach die mij ziet zonder te oordelen, mij spiegelt en naast me loopt. Dankbaar voor deze ademreis met Renske!’

– Alina

Je neemt de regie weer in handen over jouw leven.

In mijn individuele traject ZIJN. gaan we onder andere de zachte YIN ademhalingsmethode Liquid Breath inzetten, waardoor jij de magie van de adem gaat ontdekken. Je gaat ervaren hoe het is om van je hoofd naar je lichaam te zakken, om rust te ervaren, wat maakt dat jij echt weer in verbinding komt met jezelf. Je gaat loslaten wat jou niet meer dient, dat maakt dat jij ruimte creëert voor het open stellen van jezelf en het voelen wat jij nodig hebt. Je neemt de regie weer in handen over jouw leven en daardoor voel jij je als herboren. Je kunt jezelf volledig OWNEN en volledig zijn wie je bent. 

In zachtheid, vanuit de vrouwelijke (yin) energie. 

Ben jij klaar voor de verdieping in jezelf? Wil je meer weten? Of samen afstemmen of een individueel traject bij je past? 

Ik help je graag.

Hoe ziet het traject eruit?

Individueel traject // 8 weken
Drie sessies (online of fysiek) van 75 minuten // coaching is intuïtief en via de adem 

Verdiepende opdrachten 

Ademmeditaties 

Wekelijkse check in moment 

Ik werk intuïtief, waardoor dit traject volledig op jou afgestemd is. 

Wil je verder kletsen over dit unieke individuele traject? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neem ik contact met jou op!

3 sessies van 75 minuten

Periode van 8 weken

Wil je langer 1:1 met mij werken? Alles is mogelijk in overleg.

Adem studio, Beetsterzwaag // online 

Nu voor in investering in jezelf van 999 voor 749 

Wil jij een afspraak plannen?

Wil je meer weten? Of samen afstemmen of een individueel traject bij je past? Ik help je graag. Tijdens een kennismakingsgesprek (online) bespreken we de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!