Ademreis Liquid Breath®

1:1 traject

Intuïtieve coaching in combinatie met de pure magie van de adem

Ben je klaar voor een diepe INNER JOURNEY? Tijdens een 1:1 traject gaan we samen aan de slag met jouw bewustzijnsopening. Liquid Breath® is een magische manier om te ontwaken. Om open te staan voor rust, ontspanning, liefde en verbinding. De reis van je hoofd naar je hart is een reis van 27 cm.

Hoe leef je vanuit je hart? Leven vanuit het voelen.

'De zachtheid en liefde voor mezelf'

‘Wow, wat een reis! De bewustwording van en door de adem, maar ook van mijn eigen gedachten. Vertrouwen in mezelf, meer bij mezelf mogen blijven in mijn keuzes. De zachtheid en liefde voor mezelf. En de rust die ik nu ervaar. 

Renske is een liefdevolle aanwezige coach die mij ziet zonder te oordelen, mij spiegelt en naast me loopt. Dankbaar voor deze ademreis met Renske!’

– Alina

Hoe ziet het 1:1 traject eruit?

– Individueel traject
–  Coaching is intuïtief en via de adem.

Op maat! 

Wil je verder kletsen over dit unieke 1:1 traject? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neem ik contact met jou op!

8 weken

Adem studio, Beetsterzwaag // online 

ADEMREIS

Heb jij behoefte aan een diepe INNER JOURNEY? Wil jij leven vanuit jouw hart? Wil jij harde stukken in jezelf zacht maken? Tijdens deze ademreis keer je naar binnen, in zachtheid, op reis naar een diepe verbinding met jezelf en met jouw hart. In zachtheid, vanuit de vrouwelijke (yin) energie. 

Het openen van jezelf. 

Ben jij bereid om te helen? Dan is deze ademreis iets voor jou! 

Wil je meer weten? Of samen afstemmen of de ademreis bij je past? 

Ik help je graag.

Wil jij een afspraak plannen?

Wil je meer weten? Of samen afstemmen of de ademreis bij je past?
Ik help je graag. Tijdens een kennismakingsgesprek (online) bespreken we de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!