Individuele ademsessie Liquid Breath®

Individuele ademsessie Liquid Breath®

THE GIFT 

Een individuele ademsessie Liquid Breath® is een GIFT voor jezelf.

Een reis van je hoofd naar je hart. Terug naar de verbinding met jezelf. De reis die we samen maken is zacht, verdiepend, ontspannend en zorgt voor inzichten. 

Tijdens de sessie leer je je adem structureel te verbeteren, verdiepen en verbreden. Niet alleen op dit moment, maar in je hele leven. Je wordt je bewust van de helende kracht van de adem op je lichaam, energie en emoties. We leggen de focus op een zachte uitademing. In zachtheid en diepte je adem loslaten en ontvangen zodat je dieper in je lichaam komt. Het zachte en open gevoel wat je krijgt laat alle zwaarte, spanning en emoties verdwijnen. Je leert in zachtheid door deze emoties heen te ademen. Je ervaart een intense staat van ontspanning. Een gevoel van verlichting en een diepe verbinding met jezelf. Met jouw hart. Pure magie, de zachtheid van de adem.

De reis van je hoofd naar je hart

Allereerst leren we elkaar kennen. We drinken samen een kopje thee en ik luister. Naar jou en je verhaal. Ik zie jou en neem de tijd. Vervolgens leg ik je uit wat je van de sessie kunt verwachten. Een ademsessie, the GIFT, staat voor Grounding, Intentions, Freedom Breathing & Trance State. Voor de daadwerkelijke sessie begint starten we met het plaatsen van een intentie. Vervolgens doen we een grondingsoefening, om je volledig bewust te maken van je eigen lichaam. Daarna mag je lekker gaan liggen. Nadat je helemaal comfortabel bent met een dekentje over en een oogkussentje op neem ik je mee in de sessie. Ik begeleid je in vertrouwen. Door een combinatie van de adem in verschillende fases met zachte aanrakingen laat je los wat niet meer bij jou hoort. Open je jezelf meer en kom je in een staat van ultieme rust en ontspanning. In de trance state geniet je na van deze ultieme GIFT voor jezelf.

‘Dankjewel voor de hele fijne sessie. Ik voel me ontspannen en licht, dichter bij mezelf. Fijn gevoel!’

Liquid Breath® brengt jou daar waar je moet zijn. Naar de poort van het meest belangrijke op dat moment. 

Een magische manier om te ontwaken. Een zachte YIN ademhalingsmethode die diepe heling, release en ontspanning teweeg brengt. Het brengt adem samen met bewustzijn. Alles wat er is, mag er zijn. 

Verwacht het onverwachte… Van DOEN naar ZIJN.

Lieve woorden

‘De ademhaling, de sfeer, de begeleiding, de muziek. Alles bij elkaar maakte dit voor mij een intens mooie ervaring, met een heel mooi en helder inzicht.’

‘Dankjewel voor de hele fijne sessie. Ik voel me ontspannen en licht, dichter bij mezelf. Fijn gevoel!’

‘Diepe ontspanning, mooie muziek. Een intense en bijzondere ervaring.’

Ervaar THE GIFT zelf en verwonder je over de magische effecten van je eigen adem.

Een staat van bewustzijn, een pad, een weg waar je je hele leven wat aan hebt. 

We kijken samen naar een passend moment.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

1,5 uur tot 2 uur 

Adem studio, Beetsterzwaag

Voor als je liever samen komt.   

Duur per sessie: 1,5 uur – 2 uur

Investering per persoon: €95 

Wil jij een afspraak plannen?

Stuur een bericht met jouw gegevens, dan neem ik binnen twee werkdagen contact met jou op!