Lieve woorden

Lieve woorden

Alida

‘Heerlijk geslapen en ik voelde me zo fijn aangesloten op mijn gevoel en ik ben lekker uit de to-do modus gebleven. Nogmaals bedankt voor deze mooie ervaring.’

– Ademavond

Anke

Mijn eerste ademsessie Liquid Breath. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, ontspannen en vertrouwd. Door de begeleiding tijdens de sessie en door puur ademhalen zijn er dingen bij mij los gemaakt of van mij losgeraakt wat niet meer bij mij hoort. Het gaf mij inzichten waar ik naar op zoek was en dat al na één sessie.

– Individuele ademsessie

Anna

‘Dankbaar dat ik bij je mocht zijn gisteravond! Fijne eerste ervaring met ademwerk en ik voel nog steeds die enorme flow van energie en licht van gisteren. Dankjewel!’ 

– Ademavond

Romy

‘Ik heb onwijs fijn geslapen. Rustiger sinds tijden…..’

– Ademavond

Laura

‘Dankbaar dat ik bij je mocht zijn gisteravond! Fijne eerste ervaring met ademwerk en ik voel nog steeds die enorme flow van energie en licht van gisteren. Dankjewel!’ 

– Ademavond

Danielle

Voor mij was het mijn eerste ademsessie die ik heb mogen ervaren. Ik wist van te voren niet zo goed wat ik kon verwachten, waardoor ik best wel gespannen was. Renske nam echt de tijd om van te voren alles rustig uit te leggen, hoe de sessie ongeveer zou verlopen en wat ik kon verwachten.

Tijdens de sessie ervaarde ik tintelingen door mijn hele lijf. Ook kwamen er emoties bij mij los, welke later plaats maakten voor totale ontspanning. Dit gevoel vond ik echt heel erg fijn. Na de sessie voelde ik me heel licht en ontspannen. Ik had een gevoel van complete rust in mijn lichaam.

De manier waarop Renske mij door de sessie heen begeleidde vond ik echt heel fijn. Ik voelde me erg op mijn gemak in een veilige omgeving, waardoor ik mij helemaal kon overgeven. Ik zou het anderen ook aanraden om dit eens te ervaren. Zelf zou ik zeker nog eens een sessie willen doen.

– Individuele ademsessie

Joan

Het was het goede moment voor mij, deze ademavond..
Een hele ontspannende en bijzondere ervaring. Zeer fijne, prettige begeleiding en voelt veilig en vertrouwd. Na de sessie voelde ik me weer relaxed en ontspannen, ik was weer terug bij mezelf. Ik mag meer tijd nemen om bewust te ademen en tot rust te komen. 

Heel bijzonder! Zeker een aanrader!

– Ademavond

Maaike

Via Instagram kwam ik terecht bij Renske.
Ik ga door een lastige periode in mijn leven en was benieuwd of ademwerk iets voor mij zou kunnen betekenen. Dus ik heb een sessie geboekt. Renske maakt op een natuurlijke manier verbinding en stelt mooie vragen. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. In het begin van de sessie vond ik het nog best wel spannend. Wat gaat er gebeuren? Maar Renske stelde me op mijn gemak en bleef steeds in verbinding. Ik vond het een hele bijzondere ervaring, de tintelingen te voelen door mijn hele lichaam. Na de sessie was ik volledig ontspannen.

De sessie heeft mij opgeleverd dat ik meer ontspannen ben en dichterbij mijzelf.
Ik ga zeker nog eens een sessie boeken bij Renske. En ik kan het ook iedereen aanbevelen..
Bedankt voor deze mooie ervaring!

– Individuele ademsessie