Mijn verhaal

Mijn verhaal

Door Liquid Breath® vond ik mezelf terug..

Na een jarenlange relatie waarin ik mezelf niet op nummer één zette was ik mezelf helemaal kwijt. Ik ervaarde dagelijks stress, ging over mijn grenzen heen en kreeg allerlei lichamelijke klachten. Ik liep mezelf constant voorbij en was alleen maar aan het ‘zorgen’ voor anderen. Ik voelde me onzeker, kropte mijn emoties op en leefde op de automatische piloot. Dit was niet wat ik wilde.

Door ademwerk, individuele coachtrajecten, veel verdieping in persoonlijke ontwikkeling en allerlei andere dingen… leerde ik mezelf kennen en vond ik mezelf terug. Ik kwam in verbinding met mezelf en kreeg ineens ruimte om te ‘voelen’. Hoe voel ik me? Wat voel ik? Wat heb ik nodig? Ik kon mijn tranen weer laten stromen, maar nog veel belangrijker: ik durfde ze te laten zien.

Leven in plaats van laten leven.

In mijn zoektocht kwam Liquid Breath® op mijn pad. Een magische, toegankelijke en zachte ademhalingsmethode voorbij technieken welke mij ontzettend veel heeft gebracht en nog elke dag brengt. De adem is ZO magisch. De ruimte voor rust, ontspanning, emotie en zachtheid. De ruimte voor mezelf. Ik weet dat ik altijd terug kan vallen op het veilige gevoel wat de adem mij geeft. Een diepe vorm van ontspanning en volledig in verbinding met mezelf. 

Door de magie van Liquid Breath® was er ruimte voor vragen als: Wat wil ik? Waar heb ik behoefte aan? Wat maakt mij gelukkig? Leven in plaats van laten leven. Voor mezelf klaarstaan in plaats van alleen maar voor een ander. Het belangrijkste wat ik leerde is dat ik voor mezelf mag kiezen, mezelf op nummer één mag zetten. Je hebt altijd een keuze. 

Ik durf nu op de rem te drukken en mezelf weer te zien. Ik mag er zijn. Ik leef (weer) vanuit mijn hart. 

Dat gun ik jou ook!