One day retreat

ONE DAY RETREAT

Een dag volledig voor jou!

In liefde, zachtheid en verbinding 

Samen met Laila Elouarizi, YIN yoga docent en eigenaresse van Yoga studio BLESSED, organiseer ik regelmatig een one day retreat. Een dag om te onthaasten en te verbinden. Wees welkom in een kleine groep van acht vrouwen die net zoals jou behoefte hebben aan een dag voor zichzelf.

Inhoud programma bestaat onder andere uit

Op deze dag ben je in zachtheid bij jezelf en bij elkaar. 

‘Wat een dag! Ik kijk hier met veel liefde op terug! Het was voor mij een magische dag’

‘Ik droom vandaag telkens weer even terug. Jij en Laila zijn zulke mooie mensen! Ik voel me heel licht en fijn.’

‘Ooh het was enorm magisch! Bizar! Ongekend mooi!’

Vanaf 2024 organiseren Laila en ik weer nieuwe One Day Retreats! Eind 2023 maken wij de nieuwe data bekend. Schrijf je alvast in voor onze wachtlijst en ontvang als eerste een bericht met de nieuwe data.

Yoga studio BLESSED, Heerenveen

Meld je aan!

Stuur een bericht met jouw gegevens, dan ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging via de mail.