Online ademmeditaties

Online ademmeditaties

Jouw reis van je hoofd naar je hart

Online adembundels, vol met fijne ademmeditaties en magie. De online plek voor jou waar jij je kunt onderdompelen om dieper te ontspannen, rust in je hoofd en lichaam voelt en in zachtheid loslaat. De fijne ademmeditaties zijn er speciaal voor jou. Zodat jij, gewoon thuis, van je hoofd in je lichaam zakt, naar je hart. Zo ben je helemaal aanwezig, bewust en in het hier en nu.

Je hoeft helemaal nergens naartoe om de magie van je eigen adem te ervaren. Je gaat thuis aan de slag met de ademmeditaties. Je gebruikt ze wanneer jij het nodig hebt. Voelen, ervaren, doen en vanuit daar helemaal kunnen zijn. De ademmeditaties zijn altijd voor jou beschikbaar, op ieder moment van de dag. 

Ontvang een gratis online ademmeditatie

Ervaar wat de adem voor je kan doen, in alle rust en in je eigen vertrouwde omgeving. Deze gratis ademmeditatie is speciaal voor jou! Laat hieronder je mailadres achter en ontvang de online ademmeditatie direct in je inbox.

De online adembundels

Een online adembundel met drie onderwerpen. Onder ieder onderwerp vind je ademmeditaties die daar dieper op ingaan. Wil jij de reis maken naar optimale ontspanning? Ben je toe aan rust in je hoofd, lichaam en in je hele zijn? Of zoek je een manier om spanning, pijn of emoties los te laten? Wat je ook zoekt, in de online adembundels vind je wat je op dit moment nodig hebt.

Adembundel ONTSPANNEN

Heerlijke ademmeditaties die je dieper leren ontspannen. Hoe vaak neem jij een moment voor jezelf? Hoe vaak voel jij je optimaal ontspannen?

Hoe zou het voor jou zijn om dieper te leren ontspannen? Ga met mij op reis naar ontspanning in zachtheid. Laat de energie en zachtheid van de adem stromen en voel diepe ontspanning in je lichaam.

In deze adembundel ‘ontspannen’ neem ik je mee in fijne ademmeditaties om dieper te leren ontspannen.

  • Ontspannen inchecken bij jezelf
  • In zachtheid ontspannen
  • Dieper ontspannen

Adembundel RUST

Fijne ademmeditaties voor jou als je (meer) rust, ruimte en stilte wilt ervaren in je hoofd, je lichaam en in jouw hele zijn. 

Hoe zou het voor jou zijn om rust in je hoofd te ervaren? Om thuis te komen bij jezelf? Je lichaam (weer) te voelen?

  • Rust in je hoofd
  • Rust voelen in je lichaam 
  • Meer rust ervaren

Adembundel LOSLATEN

Fijne meditaties gericht op loslaten. Gedachten, spanning, pijn, emoties. Alles wat niet meer bij je hoort. Zodat je jezelf weer kunt opvullen met ruimte, zachtheid en ontspanning. 

In deze adembundel ‘loslaten’ neem ik je mee in fijne ademmeditaties om in zachtheid los te laten. 

  • Inchecken bij jezelf en zacht loslaten
  • In zachtheid toelaten en loslaten
  • Dieper loslaten 

‘De adembundels zijn er voor jou. Zodat jij de magie van je eigen adem ontdekt. Wanneer jij het nodig hebt, in je eigen vertrouwde omgeving.’

Lieve woorden

‘Heel fijn! Ik vond het echt een heel fijn moment voor mezelf, ik ga dit iedere avond doen voordat ik ga slapen.’

‘Wauw wat een heerlijke ontspanningsmeditatie is dit… Ik vond het heel fijn, net alsof ik even bij je was!’

‘Ik ben veel op zoek geweest naar fijne online ademmeditaties, maar dit is nu al mijn favoriet!’

Meest gestelde vragen

De online adembundels zijn er voor jou als je de zachtheid van je eigen adem wilt ontdekken. In je eigen vertrouwde omgeving, op een moment wanneer het jou het beste past.

In deze adembundel ontvang je negen fijne ademmeditaties van verschillende lengtes. Er zitten ademmeditaties tussen die je zittend kunt uitvoeren, maar ook liggende ademmeditaties. 

Een stoel, bed, bank of een matje. Een plek waar je de tijd hebt vanuit rust om de ademmeditaties te luisteren. Misschien vind je het fijn om bij de liggende ademmeditaties een oogkussentje te gebruiken, een kussen onder je hoofd, een kussen onder je knieën (of een bolster), en een dekentje. Zorg ervoor dat je het zo comfortabel mogelijk maakt voor jezelf. 

Verder heb je niks nodig, alleen jezelf! 

De ademmeditaties hebben verschillende lengtes. De kortste duurt 6 minuten en de langste 25 minuten. 

Na aanschaf van de adembundel zijn de ademmeditaties altijd voor jou beschikbaar. Op elk moment van de dag. Je beluistert de ademmeditaties zo vaak als je wilt of nodig hebt.