Ademavond en -ochtend Liquid Breath®

Ademavond en -ochtend Liquid Breath®

Een Liquid Breath® ademsessie THE GIFT is een reis van je hoofd naar je hart. Terug naar de verbinding met jezelf. De reis die we samen maken is zacht, verdiepend, ontspannend en zorgt voor inzichten.

THE GIFT: Grounding, Intention, Freedom Breathing en Trance State, is wat je in een sessie, steeds in een andere unieke vorm, mag ontvangen.

De ademavonden en -ochtenden zijn altijd in kleine groepen van 5 of 6 personen. Om je een veilig gevoel te geven en zodat we met elkaar ervaringen kunnen delen. De sessie geeft verdieping, positieve gevoelens en een intense ontspanning.

Om de sessie ontspannen te beginnen vraag ik je een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Samen gaan we naar de ruimte. Ik vertel kort wat we gaan doen en wat je kunt verwachten. De sessie start met het trekken van een intentiekaartje. Daarna neem ik je mee op reis van je hoofd naar je hart. In liefdevolle begeleiding met de zachte ademhalingsmethode Liquid Breath®. Liquid Breath® is een YIN ademhalingsmethode voorbij technieken. Het brengt diepe heling, release en ontspanning teweeg. 

We sluiten dit bijzondere moment samen af met een theetje en wat lekkers. 

Een bijzondere ervaring voor jezelf waar je nog lang van nageniet!

Lieve woorden

‘Dankbaar dat ik bij je mocht zijn gisteravond! Fijne eerste ervaring met ademwerk en ik voel nog steeds die enorme flow van energie en licht van gisteren. Dankjewel!’ 

‘Het was het goede moment voor mij, deze ademavond..
Een hele ontspannende en bijzondere ervaring. Zeer fijne, prettige begeleiding en voelt veilig en vertrouwd. Na de sessie voelde ik me weer relaxed en ontspannen, ik was weer terug bij mezelf. Ik mag meer tijd nemen om bewust te ademen en tot rust te komen. Heel bijzonder! Zeker een aanrader!’

Deze ademavond of -ochtend is voor jou, als je:

Dinsdagavond 4 juni

1,5 uur tot 2 uur per sessie

Yoga studio BLESSED in Heerenveen

Meld je aan!

Stuur een bericht met jouw gegevens, dan ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging via de mail.